Evenemang

EVENT HOS IUC INDUSTRIHUBBEN MAJ – JUNI

Måndag 6 maj, 12:59

EVENT HOS IUC INDUSTRIHUBBEN

Medlemsföretag i VBIF deltager kostnadsfritt efter anmälan hos iucindustrihubb.se.

Tisdag 14 maj 2024 kl 09:00-12:00 – online

Resan till en startklar återtillverkning

Vill du testa er potential och räkna på ekonomiska, sociala och miljömässiga fördelar med att börja återtillverka? Då är du välkommen att följa med oss på en resa mot en mer hållbar produktion och återtillverkning.

Onsdag 15/5 8.30-12.00

Grundläggande mätteknik för tillverkningsindustrin

Att kunna utföra mätningar och förstå sambandet mellan specifikation, kontroll och resultat är en självklarhet för medarbetare inom svensk industri. Under utbildningen får deltagare en ökad förståelse för mätning och sambanden mellan specifikation, kontroll och resultat. Deltagaren får även kunskap i att välja och använda mätdon på ett korrekt sätt.

Örebro, men kan ändras beroende deltagande företag.

Torsdag den 23 maj 2024 kl 09–12

Sätt fart på din digitala transformation

Förstå hur du kan öka ditt företags digitala mognad genom att delta i vår spännande teknikworkshop med rubriken ”Sätt fart på din digitala transformation – inspireras av andra industriföretags resor för ökad digitaliseringsmognad”.

Online

29/5 eller 31/5 kl8.00-12.00

Truckansvar för Arbetsledare

Har du ansvar över de som kör truck på din arbetsplats då är detta något för just dig. Ta chansen att delta på en halvdagsutbildning på plats i Kopparberg tillsammans med andra företag

Kopparbergs Bryggeri

Utbildning

Onsdag 12/6

Problembeskrivning & värdeflödesanalys

Detta är andra delen i satsningen Program för effektivare produktion som Industrihubben och VBIF arrangerar. Här får vi lär oss att identifiera var slöserier och förluster uppstår och hur vi beskriver dem som lösbara problem.

Karlskoga

Öppna anmälan