Nyheter

”Kommunikativt ledarskap” – inspirationsföreläsning 28/10 kl. 08.30-10.30 med Edvard Wiberg

Söndag 17 oktober, 09:34

Inspirationsföresläsning (Web/Teams) med Edvard Wiberg i samarbete med Nercia. Alla anställda i VBIF:s medlemsföretag är välkomna. Anmäl dig till anna.andreasson@vbif.org eller via Teams-länk senast 25 oktober.

Vikten av god kommunikation är vi nog alla smärtsamt medvetna om, men hur ofta tar vi oss faktiskt tid för att tänka igenom, utvärdera och anpassa vår kommunikation i våra organisationer för att vi ska fungera mer effektivt och välsmort? I en tid där allt går fortare, och en ung generation byter jobb oftare än du byter skjorta, är vikten av att nå fram tyngre än någonsin. Som ledare behöver vi leda genom vad vi gör och vad vi säger, men även genom hur vi är.

❖ Hur kommunicerar du som ledare idag på ett begripligt och trovärdigt sätt till dina medarbetare?

❖ Hur kan vi odla en god kultur för kommunikation, tex feedback?

❖ Hur attraherar och behåller vi god kompetens genom sättet vi kommunicerar?

❖ Hur säkerställer du att din kommunikation linjerar med företagets varumärkeskommunikation?

Edvard Wiberg har specialiserat sig på generationsförståelse och hur vi bygger goda förutsättningar för våra arbetsgrupper att fungera. Edvard har föreläst i över 10 år med fokus på ledarskap, kommunikation, projekt- och processledning samt gruppförståelse.

Han driver tillsammans med två goda vänner arbetskollektivet WeAreMountain som arbetar med krockar i generationer och kulturer på arbetsplatser och är en flitigt anlitad